Ο Άγγελος Τόλκας μετά τη συνάντηση με τον Εμπορικό Σύλλογο Αλεξάνδρειας:« Κάθε ημέρα που περνάει στοιβάζει χρέη για κάθε ανοιχτό μαγαζί και αδειάζει το πορτοφόλι του καταναλωτή».

Ο Άγγελος Τόλκας μετά τη συνάντηση με τον Εμπορικό Σύλλογο Αλεξάνδρειας: « Κάθε ημέρα που περνάει στοιβάζει χρέη για κάθε ανοιχτό μαγαζί και αδειάζει το πορτοφόλι του καταναλωτή».

Ο Βουλευτής Ημαθίας ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Άγγελος Τόλκας συναντήθηκε την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου με τον Πρόεδρο κο Δημητριάδη και τα μέλη του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας για τα θέματα ακρίβειας, τόνωσης της αγοράς, στήριξης των επιχειρήσεων και για την πορεία της αγοράς μέσα στην υγειονομική κρίση και πλέον στην κρίση ακρίβειας κι ενεργειακού κόστους.

Στη συνάντηση ο Βουλευτής παρουσίασε τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την ακρίβεια και την στήριξη της αγοράς. Συμμετείχαν επίσης ο Γιάννης Ουσταμπασίδης, μέλος Νομαρχιακής ΣΥΡΙΖΑ και ο Στέργιος Μίχος Γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ Αλεξάνδρειας.

Μετά τη συνάντηση ο Άγγελος Τόλκας δήλωσε :

«Ακούγοντας κανείς τους εμπόρους, αλλά κυρίως κυκλοφορώντας στην αγορά των πόλεών μας, διαπιστώνει ότι κάθε ημέρα που περνάει στοιβάζει χρέη για κάθε ανοιχτό μαγαζί και αδειάζει το πορτοφόλι του καταναλωτή.

Οι συμπολίτες μας έντρομοι πασχίζουν να κάνουν οικονομία, για να τα βγάλουν πέρα με την ακρίβεια και τις αυξήσεις σε όλα τα προϊόντα και στην ενέργεια.

Η Κυβέρνηση είναι απούσα από κάθε ανάγκη των Ελλήνων. Ακούει μόνο τους λίγους πολύ πλούσιους φίλους της.

Με αυτό πρέπει να τελειώνουμε. Να βάλουμε τέρμα στις βαρονίες και τις ελίτ.

Νέα αρχή για την χώρα και τους Ημαθιώτες».